page_head_Bg

Nyheter

Nå har vi litt medisinsk gasbind hjemme for å forhindre utilsiktet skade.Bruken av gasbind er veldig praktisk, men det vil være et problem etter bruk.Gazesvampen vil feste seg til såret.Mange kan bare gå til legen for enkel behandling fordi de ikke takler det.
bilde003
Mange ganger vil vi møte denne situasjonen.Vi trenger å vite løsningen på adhesjonen mellom medisinsk gasbind og sår.I tilfelle denne situasjonen i fremtiden, kan vi løse den selv hvis den ikke er alvorlig.

Hvis adhesjonen mellom den medisinske gasbindblokken og såret er svak, kan gasbindet løftes sakte.På dette tidspunktet har såret vanligvis ikke åpenbare smerter.Hvis adhesjonen mellom gasbindet og såret er sterk, kan du sakte slippe litt saltvann eller jodofor desinfeksjonsmiddel på gasbindet, som sakte kan fukte gasbindet, vanligvis i ca. ti minutter, og deretter rense gasbindet fra såret, slik at det vil ikke være noen åpenbar smerte.

Men hvis vedheften er svært alvorlig og spesielt smertefull, kan du klippe av gasbindet, vente til såret skal skure og falle av, og deretter fjerne gasbindet.

Hvis den medisinske gasbindblokken må fjernes, kan gasbindet og sårskorpen fjernes sammen, og deretter kan oljegasbindet på det ferske såret dekkes med jodofor-desinfeksjonsmiddel for å unngå gjenklebing.


Innleggstid: 29. mars 2022